J-spec.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.OK
no Redirect
st:
Kassan
0

BC Racing Coilovers

BC Racing coilovers introducerades av oss på den svenska marknaden 2007, och har vi sedan dess varit deras enda svenska direktåterförsäljare. BC Racing är en internationellt känd tillverkare av justerbara stötdämparsatser som fokuserat på kvalité och prestanda till ett överkomligt pris. BC har ett förflutet som underleverantör till en rad stora japanska märken som t.ex. Apexi, Blitz, etc. som har högt ställda krav på sina leverantörer.
BC Racings tillverkning sker i Taiwan i egen fabrik. 2016 var senaste gången vi besökte BC Racing för att se hur de olika stegen i tillverkningen går till. 

Direkt från BC Racing utan mellanhänder
Beställningar sker direkt från BC Racings fabrik utan mellanhänder och vi lagerhåller alltid ett hundratal coiloverkit för snabb leverans. De produkter som inte lagerförs tillverkas på beställning, och vi har genom åren skaffat oss en gedigen erfarenhet av BC Racing’s produktsortiment.

Har du frågor om coilovers så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.
 

Så hittar du BC Racing coilovers hos oss

 

2: COILOVERS EFTER PRODUKTGRUPP

Genvägar till populära produktgrupper

Coilovers

Tillbehör / Reservdelar

Vad skiljer modellerna?

Läs mer om BC Racing coilovers

Utveckling av nya modeller åt  BC Racing

Tillsammans med BC Racing har vi utvecklat flera nya modeller, att BC Racing har så många modeller till Volvo är efter vårt jobb och med utveckling och övertygelse.
 
 

Är BC Racing samma som märke X och märke X?

Nej, BC Racing coilovers tillverkas i egen fabrik och har ingen koppling till andra fabrikat. Tillverkningen sker i Taiwan, alla coilovers tillverkas på beställningen.
 

BC Racing Worldwide

BC Racings återfösäljare runt om i världen.
 

Justera coilovers -  BC Racing ZG-11-VL till BC Racing V1 Coilovers VOLVO S60/S80/V60/V70 (2008-)

Alexander går igenom hur du justerar in dina coilovers.
 

Montering av Coilovers

I  vår WIKI-sida finns flera guider för montering av våra  coilovers. Läs mer på WIKI
 

Hur en BC Racing coilover är uppbyggd?

 

Kan ni rekommendera verkstad för montering av BC Racng coilovers?

Ja, vi rekommenderar varmt Knutsson El & Bilservice i Karlstad. De ligger i samma byggnad som oss och vi har mycket samarbeten med de. Tidsbokning görs på 054-53 46 20.
 

Svensk bilprovning

Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. Coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.
 

Rickard Ivars och Alexander Granlund - J-Spec Driftstars

BC RACING SERIES

BC Racing V1

Instegsmodellen. 30-stegs ställbar justering.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen.För gata och enkel bankörning.

BC Racing BR

30-stegs ställbar justering.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen. Avancerad gata och bankörning.
BR SERIES
 

BC Racing DS

Dämpningskurva: Digressive. 30-stegs ställbar justering.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen. Endast bankörning. 
DS SERIES
 
-

BC Racing RM

30-stegs ställbar justering.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen. Inverterade stötdämpare. Endast bankörning. 
RM SERIES
 
-

BC Racing ER

Separat justering för kompression och retur.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen. Extern reservoarer. Sportbilar för gata och bankörning. 
ER SERIES
 
-

BC Racing HM

Separat justering för kompression och retur.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen. Extern reservoarer. Inverterade stötdämpare beroende på bilmodell. Endast bankörning.
HM SERIES
 
-

BC Racing ZR

3-vägs justering  kompression (hög/låg) och retur.  Höjdjustering oberoende på fjäderinspänningen. Extern reservoarer. Inverterade stötdämpare beroende på bilmodell. Endast bankörning.
ZR SERIES
 
-
 
 
 
© Copyright  2005-2020 J-SPEC SWEDEN AB