st:
Kassan
0

HEL Bromsslangar, Nissan Bluebird 2.0 1986-1990

HEL stålomspunna bromsslangar i en komplett sats för just din bilmodell. 

HEL Bromsslangar, Nissan Bluebird 2.0 1986-1990
ARTNR:
NIS-4-026r
 
Modellanpassad produkt
1 399 Kr
 
LAGERSTATUS
Lagersaldo: Tillverkas på beställning
Tillverkas på beställning
 
LEVERANSTID
Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
1-3 Arbetsdagar
 
 
 

BESKRIVNING

 
HEL stålomspunna bromsslangar i en komplett sats för just din bilmodell.

Enkla originalbromsslangar i all ära, men de har en förmåga att expandera under tryck på grund av att de är tillverkade i gummi. Någonting som resulterar i en mjuk och sviktande bromskänsla under hård körning. Gummislangarna tillåter också bromssvätskan att absorbera fukt från atmosfären, och användandet av stålkopplingar innebär en omfattande rostbenägenhet. Slangarna blir heller inte bättre med åren, utan åldras på ett helt annat sätt än ett stålomspunnet alternativ. HEL Bromsslangar motverkar dessa symptom och ger en distinkt bromsverkan utan möjlighet till expandering eller fuktabsorption.

HEL stålomspunna bromsslangar är tillverkade helt enligt högsta industristandard och hårdast rådande säkerhetkrav, och är unika på marknaden genom att till skillnad från andra fabrikat på marknaden endast använda sig av CNC tillverkade komponenter i rostfritt stål. Detta tillsammans med tätningsbrickor i koppar (där möjligt) och rostfri stålomspunnen teflonslang med ett skyddsöverdrag i PVC.

Livstids Garanti. Tack vare användandandet av de allra bästa komponenterna på marknaden erbjuder HEL livstids garanti på alla Stålomspunna Bromsslangar. Utan undantag.

Alla bromsslangar finns tillgängliga i mängder av olika fäger, samt ett neutralt transparent standardalternativ.
 

SPECIFIKATION

 
Varumärke HEL Performance
 
 
 

OM TILLVERKAREN

HEL Performance

Hose Equip Limited grundades i England 1985 och har sedan företagets start fokuserat på hydraulik inom bil, båt och tillverkningsindustri. År 2000 grundades företagets varumärke HEL, och blev omedelbart synonymt med den numera världskända djävulssvansen.

Hög kvalité har sedan företagets start alltid varit det absolut viktigaste, och det är tack vare det som HEL blivit kända världen över.

Tillverkningen är TÜV-godkänd och för närvarande finns över 6000 modellanpassade applikationer av bromsslangar till bil, och över 3000 till motorcykel i HEL's sortiment.

Produktsortimentet säljs till över 65 länder och vi är generalagent i Sverige.

 

KONTAKTA OSS

Fråga oss om produkt - HEL Bromsslangar, Nissan Bluebird 2.0 1986-1990
 

 

 

REKOMMENDATION
  • Bromsvätska DOT 4 Plus - 1L
    159 Kr
     
 
 
 
 
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB