J-spec.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.OK
no Redirect
st:
Kassan
0

BC Racing Haknyckel 137mm

BC Racing Haknyckel 137mm
ARTNR:
BC-CSPANNER-137
 
Universal
79 Kr
 
LAGERSTATUS
Lagersaldo: Tillverkas på beställning
Tillverkas på beställning
 
LEVERANSTID
Leveranstid: 2-3 Veckor
2-3 Veckor
 
 
 

BESKRIVNING

 
Haknyckel för BC Racing coilovers.
Kontrollera ytterdiametern på dina aluminiumringar innan beställning.

Säljes styckvis.
 

SPECIFIKATION

 
Varumärke BC Racing
 
 
 

OM TILLVERKAREN

BC Racing

Introducerades av oss på den svenska marknaden 2007, och har vi sedan dess varit deras enda svenska direktåterförsäljare. Beställningar sker direkt från BC Racings fabrik utan mellanhänder och vi lagerhåller alltid ett hundratal coilover kit för snabb leverans. De produkter som inte lagerförs tillverkas på beställning, och vi har genom åren skaffat oss en gedigen erfarenhet av BC Racing’s produktsortiment.

BC Racing är en internationellt känd tillverkare av justerbara stötdämparsatser som fokuserat på kvalité och prestanda till ett överkomligt pris. BC har ett förflutet som underleverantör till en rad stora Japanska märken som t.ex. Apexi, Blitz, etc. som har högt ställda krav på sina leverantörer.

På senare tid har även mindre nogräknade företag börjat att erbjuda BC's sortiment i Sverige, genom att vända sig till distributörer i andra EU länder. Var försiktig vid köp från dessa eftersom försäljarens kunskap om produkten då ofta är bristfällig, vilket kan resultera i en produkt med en sämre funktionalitet på den tilltänkta applikationen. Fler mellanhänder innebär också inte sällan problem vid garanti eller reklamationsärenden. Tveka inte att kontakta oss om du blivit drabbad, så gör vi det bästa för att lösa situationen tillsammans.

 

KONTAKTA OSS

Fråga oss om produkt - BC Racing Haknyckel 137mm
 

 

 

 
 
 
 
© Copyright  2005-2020 J-SPEC SWEDEN AB