st:
Kassan
0

BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)

Endast för sedan. Passar ej kombi (touring) 

BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
EXEMPELBILD
BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
  • BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
  • BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
  • BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
ARTNR:
BC-I-105-VS
 
Modellanpassad produkt
14 899 Kr
 
LAGERSTATUS
Lagersaldo: Tillverkas på beställning
Tillverkas på beställning
 
LEVERANSTID
Leveranstid: 2-3 Veckor
2-3 Veckor
 
 
 

BESKRIVNING

 
BC Racing V1 (VS) Coilovers för BMW 5-SERIE XDRIVE (2010-) Chassi: F10/F11.
Endast för sedan. Passar ej kombi (touring). 

För bilar med AWD (X-DRIVE). Ej för bilar med RWD.
 
BC Racing V1 serie, street & track.
Instegsserien i BC Racing sortiment. Komplett kit för dig som främst använder din bil till vardags och en och annan bankörning. En prisvärd serie som ger mycket väghållning för pengarna.

Justerbara i höjd och hårdhet.
Likt alla BC Racing coilovers så är även V1 serien ställbar både höjd och hårdhet. Hårdheten justeras i 30 distinkta lägen som enkelt justeras genom ett vred. De olika inställningarna ändrar stötdämparens karaktär avsevärt och ger möjlighet finjustera vähållningen efter egen körstil och användningsområde. Höjden ställs sedan genom att justera stötdämparens nedre infästning samt ev. fjäderställare bak. Vilket ändrar bilens höjd utan att påverka fjäderspänningen och där med fjädringsvägen om så inte önskas.

Hög kvalité.
Nitrogengasdämpare tillverkade i mono-tube design med en 44mm kolv i en 50mm kropp för maximerad oljekapacitet. Stötdämparnas ventiler är tillverkade av specialstål som utklassar rostfritt med längre livslängd. Vid sidoinfästning (McPherson) så är den nedre infästningen alltid tillverkad i en kraftig stålkonstruktion. De är även försedda med en mängd komponenter tillverkade i T6061 aluminium för låg vikt, lång hållbarhet och bästa korrossionsbeständighet. Hela stötdämparen är belagd med coating under en tvåstegsprocess för att också den väl stå emot korrosion. BC Racing lämnar 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

Flexibilitet.
BC Racing coilovers är ombyggningsbara och komponenter är enkla att byta ut mot nya om de slitits ut. Fjäderhårdheten är unikt framtagen för varje kit och rekommenderas varmt. Har man ändå önskemål om en annan hårdhet, eller önskar en utökad sänkningsmöjlighet s.k. ''Drop Low'' specifikation (ca 20mm) så kan vi även implementera det på kitet utan extra kostnad. Notera önskemålet i kommentarsfältet vid beställning. Detta tillval innebär i regel en förlängd leveranstid och hårdare fjädrar.

Svensk Bilprovning.
Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. BC Racing coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.
 

SPECIFIKATION

 
Fjäderkonstant Fram (kg/mm) 10
 
 
 

OM TILLVERKAREN

BC Racing

Introducerades av oss på den svenska marknaden 2007, och har vi sedan dess varit deras enda svenska direktåterförsäljare. Beställningar sker direkt från BC Racings fabrik utan mellanhänder och vi lagerhåller alltid ett hundratal coilover kit för snabb leverans. De produkter som inte lagerförs tillverkas på beställning, och vi har genom åren skaffat oss en gedigen erfarenhet av BC Racing’s produktsortiment.

BC Racing är en internationellt känd tillverkare av justerbara stötdämparsatser som fokuserat på kvalité och prestanda till ett överkomligt pris. BC har ett förflutet som underleverantör till en rad stora Japanska märken som t.ex. Apexi, Blitz, etc. som har högt ställda krav på sina leverantörer.

På senare tid har även mindre nogräknade företag börjat att erbjuda BC's sortiment i Sverige, genom att vända sig till distributörer i andra EU länder. Var försiktig vid köp från dessa eftersom försäljarens kunskap om produkten då ofta är bristfällig, vilket kan resultera i en produkt med en sämre funktionalitet på den tilltänkta applikationen. Fler mellanhänder innebär också inte sällan problem vid garanti eller reklamationsärenden. Tveka inte att kontakta oss om du blivit drabbad, så gör vi det bästa för att lösa situationen tillsammans.

 

KONTAKTA OSS

Fråga oss om produkt - BC Racing V1 (VS) Coilovers - BMW F10 5-SERIE XDRIVE SEDAN (2010-)
 

 

 

REKOMMENDATION
  • JS Suspension Coiloverstrumpa / Skyddsstrumpa L (370mm)
    119 Kr
     
 
 
 
 
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB