st:
Kassan
0

Coilovers hos J-Spec.se

Coilovers är en stor del av vårt sortiment och det är en produkt som ökat i popularitet allt sedan företaget grundades 2005. Coilovers ger dig ofta möjlighet att justera både höjd och hårdhet på din bil, till skillnad från sänkningsfjädrar som återanvänder originalstötdämparna och åstadkommer en bestämd fast en höjd. 
 
Vårt utbud av coilovers är brett och finns tillgängligt för tusentals applikationer. Allt mer sällan kan vi inte erbjuda ett kit för just din bilmodell och ändamål. Från våra egenutvecklade J-Spec coilovers för marknadens vanligaste bilmodeller, BC Racing breda produktutbud med allt från gata till racing/drifting, och för entusiasten Öhlins.
 
Har du frågor om coilovers så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

Så hittar du Coilovers hos oss

 

2: COILOVERS EFTER PRODUKTGRUPP

Genvägar till populära produktgrupper

Coilovers

Tillbehör / Reservdelar

J-Spec, BC Racing eller Öhlins

BC introducerades av oss på den svenska marknaden 2007, och som officiell svensk återförsäljare av BC Racing handlar vi direkt utan mellanhänder. Det ger en snabb och effektiv hantering av din beställning, bättre service och utökade möjligheter till personlig anpassning av produkten. 
Vi lagerhåller ett hundratal av de mest populära satserna och genom under årens lopp så har vi även assisterat i framtagningen av coilovers för i Sverige populära modeller. Bilmodeller som inte funnits i deras sortiment sedan tidigare. T.ex. Volvo 240, 740, V70 och V90.
Läs mer om BC Racing på vår varumärkessida, klicka här! 
 
Ett mer kostnadseffektivt alternativ är våra egna J-Spec coilovers som snabbt blivit mycket populära. De kompletterar vårt sortiment inom bruksbilssegmentet. Våra egna coilovers kännetecknas av hög kvalité och en omfattande justeringsmöjlighet till ett lågt pris. 
Stora inköp direkt från fabrik och grundliga tester ger mest valuta för pengarna. Dessa coilovers finns inte tillgängliga till lika många applikationer som t.ex. BC Racing men vi arbetar kontinuerligt med att bredda utbudet.
Läs mer om J-Spec V2 coilovers på vår varumärkessida, klicka här! 

Läs mer om Coilovers

Svensk bilprovning

Det finns idag inga kända regler som vänder sig mot användande av justerbara stötdämpare (coilovers) i svensk trafik. Förutsatt att det rör sig av coilovers som monteras i original infästningspunkter, är av en gedigen konstruktion och inte resulterar i några lösa fjädrar. Vid en omfattande sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg
 

Så är en BC Racing coilover uppbyggd

 

Montering av Coilovers

I  vår WIKI-sida finns flera guider för montering av våra J-Spec coilovers. Läs mer på WIKI
 

Justera coilovers -  BC Racing ZG-11-VL till BC Racing V1 Coilovers VOLVO S60/S80/V60/V70 (2008-)

Alexander Granlund går igenom hur du justerar in dina coilovers.
 
 

Kan ni rekommendera verkstad för montering av coilovers?

Ja, vi rekommenderar varmt Knutsson El & Bilservice i Karlstad. De ligger i samma byggnad som oss och vi har mycket samarbeten med de. Tidsbokning görs på 054-53 46 20.
 

Öhlins Road & Track

Öhlins Racing AB är ett svenskt bolag som utvecklar och tillverkar avancerade fjädringssystem för bil-, motorcykel- och motorsportindustrin. Öhlins tillverkar högkvalitativa produkter, service och support till eftermarknaden, OEM-partners och till racingteam. 
 

J-Spec V2 Coilovers till Volvo 740,940 

Våra V2 coilovers levereras med längdjusterbara stötdämpare. Detta möjliggör extrem höjdjustering och att man vid en omfattande sänkning fortfarande kör med bra väghållning. Den oförändrade fjäderspänningen eliminerar också risken för lösa fjädrar som är vanligt för enklare coilovers.
POPULÄRA COILOVERS
 • BC Racing V1 (VN) Coilovers - AUDI A4, A5, S4, S5 (FWD/QUATTRO) (2007-2015)
  12 249 Kr
   
 • J-Spec.se V2 Coilovers - BMW E39 Sedan
  3 799 Kr
   
 • J-Spec.se V2 Coilovers - VW Scirocco (2008-)
  3 999 Kr
   
 • J-Spec.se Coilovers - VW Jetta II / Vento
  2 999 Kr
   
 • BC Racing BR Coilovers - ENDAST FRAM - VOLVO 850/C70/S70/V70 (1992-2000)
  fr. 8 249 Kr
   
 
 
 
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB