st:
Kassan
0

Alexander Granlund

ALEXANDER GRANLUND

Alexander Granlund är len ättsam och trevlig 30-årig värmlänning som tävlar i drifting.  Alexander började sin motorsportskärriär med att köra folkrace, efter 50 st. tävlingar kändes att det var dags att testa någon nytt. Att köra fort och brett på sladd har alltid varit ett stort intresse. När drifting började få fäste som ny motorsport i Sverige blev det den självklara vägen.
 
Drifting är en av de snabbaste växande motorsporterna i världen med serier som körs i flera  länder.  2013 kördes det första svenska mästerkapet.  Alexander är extremt intresserad av bilar, häftig teknik och att bygga racebilar. Alexanders mål är att etablera sig inom driftingsporten och med sikte att få tävla i den högsta proffsserien Formula Drift i USA. 
 
Alexander fösöker vara en så bra ambassadör för motorsporten och hans samarbetspartners så han och driftingsporten blir populärare och populärare. Alexander är på rätt väg med många fans i Sverige och i resten av världen som följer/gillar/kommenterar till hans teamsida  No Coast Racing.  
 
 

FACEBOOK

 
 

INSTAGRAM

 

2016

 
ÖREBRO RACE DAY
Örebro
 
J-SPEC DRIFT CHALLENGE
Karlstad
 
BILSPORT PERFORMANCE SHOW
Jönköping
 
 

2015

 
GYMKHANA DRIFT
Östersund
 
DRIFT ALLSTARS SWEDISH GP

Eskilstuna Motorsportsarena 
 

2014

 
ALEXANDER SUMMERAR 2014
 
ALEXANDERS MAKALÖSA KVALRUNDA - 99 AV 100 POÄNG

Gatebil Mantorp
 

2013-

 
ALEXANDER SUMMERAR 2013
 
BILSPORT CUSTOM MOTORSHOW
 
GATEBIL MANTORP
 
 
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB