st:
Kassan
0

Extraljus

Läs mer om Extraljus

Hos oss hittar du stort sortiment av kraftfulla LED extraljus CREE och allt för montering. Vi har under en längre tid testat mängder av LED extraljus från en lång rad olika leverantörer och till slut valt ut de bästa, med fokus på lång hållbarhet, hög effektivitet och ljusflöde.

Bra att veta vid köp av extraljus
LED lampan har blivit mycket populär i extraljus där egenskaperna: hög ljusstyrka, storleken och låg strömförbrukning faller våra kunder i smaken. Gillar man de bästa halogen och xenon extraljusen långa räckvidd så går utmärkt att kombinera de olika lamptyperna: LED, halogen och xenon till en ultimat extraljusuppsättning.

Ljusbild fjärr eller pencil
Du kan välja vilken ljusbild du vill ha genom att montera rätt lins på extraljuset, fjärr ger en ljusbild av samma karaktär som det vanliga helljuset men längre och bredare, pencil ger en lång och smal ljusbild. För att byta ljusbild görs genom att byta linsen som du monterar på extraljuset, linsen fungerar även som ett utmärkt stenskottsskydd. På LED ljusrampen går det inte att byta ljusbild utan har en förbestämd, se specifikation för LED ljusramp.

Lumen och LUX
Lumen anger hur mycket dioderna i ett extraljus maximalt kan producera i optimala förhållanden. Värdet LUX anger värdet hur mycket ljus som strålar ut på en kvadratmeteryta ett avstånd från extraljuset.

Montering av extraljus
Tänk på att montera extraljusen ordentligt så de sitter fast och inte vibrerar vid körning. Kommer extraljuset vibrera blir det jobbigt att titta på och det kan förkorta livslängden på extraljuset. Vi har alla typer av tillbehör som du kan behöva, extraljusfäste, frontbåge, stabiliseringstag, kablar, relä m.m.. Är du osäker kring montering låt då en verkstad utföra jobbet, då blir monteringen och inkopplingen av elen korrekt utförd.

Vad är ett bra val?
Den vanligaste kombinationen av extraljus på personbil är montering av tre LED extraljus, de två på sidorna monteras med ljusbilden fjärr och vinklas ut några grader utåt och ett LED extraljus i mitten med ljusbild pencil. En annan populär kombination är LED ljusramp som monteras vid registreringsskylten.

Kan ni rekommendera verkstad för montering?
Ja, vi rekommenderar varmt Knutsson El & Bilservice i Karlstad. De ligger i samma byggnad som oss och vi har mycket samarbeten med dem. Tidsbokning görs på 054-53 46 20.

Läs ännu mer om Extraljus
Mer information och inspiration om extraljus, Klicka här J-Spec.se/extraljus
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB