J-spec.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.OK
no Redirect
st:
Kassan
0

Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11" - Brushed Bronze

ET0-30 - Extreme concave 

Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11
  • Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11
  • Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11
  • Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11
  • Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11
  • Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11
ARTNR:
CVR0152
 
Universal
8 299 Kr
 
LAGERSTATUS
Lagersaldo: Beställningsvara
Beställningsvara
 
LEVERANSTID
Leveranstid: 4-6 Veckor
4-6 Veckor
 
BETALNINGSERBJUDANDE
 
 
 

BESKRIVNING

 
Högkvalitativ hybridsmidd aluminiumfälg från Concaver i CVR2 modell.

Utmärkande utseende och rik finish gör Concaver CVR2 till ett idealiskt förslag för kunder som vill att deras bilar ska utstråla sportighet. Fälgens flerskiktiga yta ger det djup och karaktär som inte många alternativ kan konkurrera med.

Modell: CVR2
Färg: Brushed Bronze
Dimension: 20"
Bredd: 11"
Bultcirkel: Custom - Bultcirkeln anpassas efter ditt önskemål och kan borras till 5x108, 5x110, 5x112, 5x114.3, 5x115, 5x120
Offset/ET: Custom - ET anpassas efter ditt önskemål och kan svarvas till ET0-30
Profil: Extreme concave

Extreme concave
Den mest dynamiska av våra profiler, Extreme Concave, ger din bil en unik, sportig och aggressiv karaktär, utan att kompromissa med elegans och stilfullt tilltalande.

Produkten säljes styckvis och levereras utan navringar. Dessa finns tillgängliga i vår webshop under respektive bilmodell.
I de flesta fall krävs bultar eller muttrar (beroende på vad som används på din bil) med en liten ytterdiameter. Vi rekommenderar de med insex eller torxfattning.

Vi lämnar inga rekommendationer av passform för specifika bilmodeller. Kontrollera så att angedd specifikation passar den tilltänkta applikationen.
 

SPECIFIKATION

 
Design CVR2
Färg Brushed Bronze
Dimension 20
Bredd (mm) 11
ET (mm) 0
Bultcirkel Custom
 
 
 

OM TILLVERKAREN

Concaver

Concaver är strävan efter spetskompetens på hjulmarknaden. Målet är att tillhandahålla spektakulär kvalitet och att tillfredsställa behoven hos bilkännare som inte nöjer sig med något annat än perfektion. Genom att kombinera avancerad teknik med noggrannhet till minsta detalj skapas fälgar som uppfyller de högsta estetiska och prestanda kraven från kunderna.

Fälgarnas kvalitet kommer inte bara från erfarenhet utan också från passion för perfektion. Inga genvägar tas och inga hörn blir skurna, medveten om att kunder kommer för en produkt i premiumklassen som måste planeras, designas och skapas med största engagemang och expertis. Alla fälgar är designade av professionella designers i världsklass som tar hänsyn till både prestandan och det visuella. Målet är att inte bara följa de senaste trenderna utan att skapa dem.

 

KONTAKTA OSS

Fråga oss om produkt - Concaver CVR2 (CUSTOM) 20x11" - Brushed Bronze
 

 

 

 
 
 
 
© Copyright  2005-2020 J-SPEC SWEDEN AB