st:
Kassan
0

Spacers

Läs mer om Spacers

Spacers för att justera fälgarna i hjulhuset, finns i mängder med utförande och dimensioner.

Hur väljer jag rätt spacers lättast?
Är du osäker på vilka spacers som passar din bil, använd då VÄLJ BILMODELL ( J-Spec.se/bilmodeller/ )för där har vi lagt in de spacers som passar alla bilmodeller beroende på bultmönster och navmått. Är det nått du undrar över, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig.

Vad är spacers?
Spacers till bil används när du vill ändra spårviddsökning så fälgen hamnar längre ut i hjulhuset. En spacer kan även vara konverterande, då ändrar man från till en ny bultcirkel. Våra spacers är modellanpassade, navcentrerade och fälgcentrerade.

Spacers bmw?
BMW använder sig av olika bultcirklar så lättast vägen att hitta rätt är att använda VÄLJ BILMODELL ( J-Spec.se/bilmodeller/bmw/ ) för där har vi lagt in de spacers som passar alla BMW:s bilmodeller beroende på bultmönster och navmått.

Spacers mercedes?
Mercedes är konsekventa och använder bultcirkel 5 x 112 mm på sina bilmodeller, förutom transportbilar. Navutsticket på Mercedes kan ibland ställa till problem vid montering av spacer, så kontrollera navets utstick så spacern ligger helt an emot navet vid montering. För att hitta spacers: Välj bilmodell, https://www.j-spec.se/bilmodeller/mercedes . Klicka sen på bilmodell och då under rubriken Exteriör listas spacers som passar vald bilmodell beroende på bultmönster och navmått.

Spacers 5/112?
Bultcirkel 5 x 112 mm är vanligt på Audi, nyare BMW, Mercedes, Skoda och Volkswagen. För att hitta rätt spacer till din bil med 5 x 112 mm använd: VÄLJ BILMODELL, J-Spec.se/bilmodeller . Klicka sen på bilmodell och då under rubriken Exteriör listas spacers som passar vald bilmodell beroende på bultmönster och navmått.

Spacers Volvo?
Vanligast bultcirkel på Volvo är 5 x 108 mm. Men det gäller inte för alla Volvos modeller. För att hitta rätt spacer till din Volvo använd: VÄLJ BILMODELL, J-Spec.se/bilmodeller/volvo . Klicka sen på bilmodell och då under rubriken Exteriör listas spacers som passar vald bilmodell beroende på bultmönster och navmått.

Spacers 4/100?
Bultcirkel 4 x100 mm är vanligt på äldre Renault, Opel och Volkswagen. För att hitta spacer med 4 x 100 mm gå till vår sida med Exteriör - Spacers ( J-Spec.se/exteriör/spacers ) och med Produktfiltreringen välj 4 x 100 mm.

Spacers ändra bultmönster?
Med en konvertering (omvandling) så ändrar man från till en ny bultcirkel. Exempel om man vill montera en uppsättning fälgar med bultcirkel 5 x 114.3 mm på en BMW med 5 x 120 mm. Benämns konverteringsspacers i vår webbutik.

J-Spec spacers?
Säljs under vårt eget märke, och köps in i stora volymer helt utan mellanhänder direkt från fabrik. Allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder mest valuta för pengarna!

Specialtillverkning Spacers?
Vi gör stora inköp och kan inte tillverka enstaka specialuppsättningar. Vi har över 400 st. olika modeller av spacers där alla finns i vårt lager.

Läs mer om Spacer på J-Spec.se/spacers
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB