st:
Kassan
0

Köpvillkor

FÖRETAGSNAMN
J-SPEC SWEDEN AB

ORGANISATIONSNUMMER
556684-2455

Företaget innehar F-skattsedel. 
 
TELEFON 
054-85 19 90
 
BESÖKSADRESS
Bråtebäcksvägen 10
656 39 Karlstad
 

J-SPEC KÖPVILLKOR

Köp
Beställningar i J-Spec.se webshop besvaras alltid med en orderbekräftelse via e-post. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid, lagerhållning etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.
 
Priser
I alla våra priser ingår 25% moms. Priserna i en bekräftad beställning är inte förmål för någon form av ändring utöver faktorer som J-Spec.se själva inte kan råda över. Dvs. kraftiga ändringar av råvarupriser, valutaförändringar eller moms. Vi reserveras oss för att när som helst korrigera priserna och de produkter som vi tillhandahåller.
 
Leverans / Ej uthämtat gods
Varor beställda före 15.00 skickas i normala fall samma dag och tar mellan en till tre arbetsdagar för leverans, detta gäller lagerförda varor. För beställningsvaror anges leveranstid i kassan före köp. Om vi inte kan leverera din beställning inom den lovade leveranstid som står på produktsidan kommer vi att kontakta dig om ny leveranstid. Är inte denna leveranstid inte acceptabel för dig kan du häva köpet utan kostnad.
Vår webshop är försedd med en automatisk funktion för fraktkostnadsberäkning. Denna räknar automatiskt ihop den slutgiltiga fraktkostnad för din beställning så att den klart och tydligt syns i kassan. Vi förbehåller oss rätten att korrigera fraktkostnaden om funktionen av någon anledning beräknat fel. Givetvis kontaktas kunden ifråga först om detta skulle inträffa.
 
Det åligger kunden att kontrollera så att han/hon mottagit rätt produkter. J-Spec.se tar inte emot använda varor även om felet berott på felaktig information på hemsidan eller fel i förpackningen. Gods som erhållit synliga skador i samband med frakt skall reklameras omedelbart till speditören i samband med att paketet kvitteras ut. Yttre icke synliga skador skall reklameras inom 7 dagar. Detta åligger kunden, men vi hjälper givetvis gärna till om så önskas. Reklamation till Posten kan ske på deras kundtjänst (Privatperson 020-23 22 21, Företag 020-23 22 20). Posten kontaktar sedan oss så att vi kan skicka nya produkter till dig. Om reklamation ej inkommit inom angiven tid kommer yrkande om ersättning ej att beaktas.
 
För ej uthämtade varor beställda från J-Spec.se debiteras kunden automatiskt för fraktkostnaden till och från kunden i fråga, samt en hanteringsavgift på 10% av de beställda varornas kostnad.
 
Betalning
I kassan väljer kunden vilket betalningsalternativ kunden vill använda sig av. Vilka betalningsalternativ som finns tillgängliga varierar beroende på faktorer som land, innehåll i varukorgen etc. För mer information om betalningsalternavien och våra betalpartners se menyn till vänster. 
 
Användningsområde
Våra produkter är avsedda för tävlingsbruk och bör inte framföras på allmän väg om annat inte anges. Gällande användning på allmän väg så åligger det kunden att kontrollera om fordonet efter montering av produkterna kan godkännas av Svensk Bilprovning. Installationstillbehör ingår i köp av de flesta produkterna, men inte alla. Alla produkter som kräver lackering levereras alltid utan topplackering och kräver slipning/underarbete om inget annat angetts. Produkter som inte testmonterats innan lackering omfattas ej retur/ångerrätt.
 
Ångerrätt / Retur
Beställningar från J-spec Sweden AB täcks av distansavtalslagen och ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar från dagen du tar emot din beställning.

Du ångrar köpet genom att inom denna tid kontakta oss på telefon (054 - 85 19 90), e-post (info@j-spec.se) eller genom det förberedda standardformuläret på Kontakta oss sidan. Vid utövning av ångerrätt ska produkterna utan onödigt dröjsmål på egen bekostnad sändas eller lämna tillbaka..

I de fall den returnerade produkten blivit använd i en större omfattning än som krävs för att undersöka varan kan avdrag för värdeminskning ske eller ångerrätt nekas (Ex. provmonterad, monterad, eller använd vara och/eller saknad/skadad  originalförpackning).
 
Produkter med en angedd leveranstid 4 dagar eller längre beställs direkt från tillverkare enligt kundens önskemål och specifikation. Vi tillämpar inte ångerrätten för dessa produkter. Undantag görs i de fall tillverkaren accepterar din retur och kostnaden för returnering (till tillverkaren) tillfaller då kunden.  
 
Reklamation
Reklamerade produkter ska alltid godkännas av J-Spec.se innan returnering, och skickas som företagspaket. Ingen handläggning av returerna kommer ske om de i förväg inte godkänts av oss. Returneringkostnader som inte godkänts av oss i förväg kommer inte att ersättas. Kontakta istället oss för en returfraktsedel. Den returnerade produkten ska vara i ett oskadat skick, ej använd och i dess originalförpackning. Varor som är speciellt framtagna/beställda för specifik kunds räkning återtages ej i retur. 

Personuppgifter
J-Spec.se  ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom godkännande av köpeavtalet med J-Spec.se samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden från J-Spec.se, eller  samarbetspartners, genom sms, e-mail eller annan direktreklam.
Som kund kan du ta del av de sparade uppgifter, ändra dem eller be om radering. Du kan också när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få erbjudanden.
 
Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, eller andra händelser utanför vår kontroll som inte kunnat förutses, som gör att J-Spec.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse skall ligga till grund till att J-Spec.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.
 
Tillämplighet
Alla beställningar lagda på hemsidan är bindande och våra köpvillkor är tillämpliga i de fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dem. Konsumentköplagen och distansavtalslagen gäller för privatkonsumenter och Köplagen för företag. Eventuell tvist avgöres i domstol.

J-Spons
J-Spec.se har rätt att korrigera kundens bonuspoängsaldo p.g.a. returer eller i motsvarande fall.
 
Reservation
J-Spec.se  reserverar sig för eventuella skriv och syftningsfel, och förbehåller oss rätten till ändring av all information på websidan utan förvarning.
 
Priser
I alla våra priser ingår 25% moms. Priserna i en bekräftad beställning är inte förmål för någon form av ändring utöver faktorer som J-Spec.se själva inte kan råda över. Dvs. kraftiga ändringar av råvarupriser, valutaförändringar eller moms. Vi reserveras oss för att när som helst korrigera priserna och de produkter som vi tillhandahåller.
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB