st:
Kassan
0

Leveranssätt

LEVERANSSÄTT

Vi erbjuder följande leveranssätt:
 
BREV/VARUBREV 0-0,5 KG
Varubrev är enkelt, snabbt och kostnadseffektivt att använda för att skicka lätta varor inom Sverige  Varubrevet levereras direkt till mottagarens postlåda, och i de fall då försändelsen är för stor för att rymmas i postlådan får mottagaren ett aviseringsmeddelande. Kunden hämtar då varan på närmaste utlämningsställe.
 
POSTPAKET 0,5-20KG
Din beställning levereras till ditt närmaste postombud. Du kommer att få en avisering via antingen SMS eller post-avi. Vi rekommenderar att du fyller i ditt mobilnummer för SMS-avisering i kassan för kortast möjliga leveranstid. För att kunna lösa ut paketet krävs det att du har med dig giltig legitimation. Ett postpaket ligger kvar hos postombudet i 14 dagar från ankomstdatumet. 
 
FÖRETAGSPAKET 20-30KG
Din beställning levereras till ditt närmaste företagscenter. Du kommer att få en avisering via antingen SMS eller post-avi. Vi rekommenderar att du fyller i ditt mobilnummer för SMS-avisering i kassan för kortast möjliga leveranstid. För att kunna lösa ut paketet krävs det att du har med dig giltig legitimation. Ett postpaket ligger kvar hos företagscenter i 14 dagar från ankomstdatumet. 
 
DHL
Stora paket som klassar som skrymmande skickas med DHL. Pris från 375 kr.
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB