st:
Kassan
0

Spacers hos J-Spec.se

Spacers är en stor del av vårt produktsortiment där vi lagt mycket tid på  att utveckla vårt egna märke för att erbjuda dig som kund en mycket privärd produkt.
Spacers används när du vill öka spårvidden så fälgen hamnar längre ut i hjulhuset. Våra spacers är modellanpassade, navcentrerade och fälgcentrerade. Vi utvidgar kontinuerligt sortimentet och har nu över 400 alternativ att välja mellan.

Stort utbud med tjocklekar
Spacers finns i flera tjocklekar:  5 mm, 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm och 75 mm. 
Är du osäker på vilken bultcirkel eller navmått din bil har? Använd bilmodell väljaren - där har vi lagt in de spacers som har rätt bultmönster och navmått under varje bilmodell.

Är det nått du undrar över, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig.
 

Så hittar du Spacers hos oss

 

2: VISA ALLA  SPACERS EFTER PRODUKTGRUPP

Två genvägar spacers när du vet bultmönster och navmått.

Spacers

Hjulbultar & muttrar

Hur väljer jag Spacers?

Det finns tyvärr ingen standardspacer vi kan rekommendera för någon bilmodell även om bilen har originalhjul, ofta fanns flera olika fälgar att välja mellan från fabrik när bilen var ny men mest för att tycke och smak också spelar en stor roll i vilken spacerplatta just du anser ser bäst ut på din bil. Det är upp till dig att mäta på bilen och avgöra vilken spacertjocklek som kan behövs för att uppnå den effekt du önskar.

Hur mäter jag vilken tjocklek jag ska ha?
Här kommer tumstocken in i bilden, placera tumstocken mot däck/fälg och håll den i rät vinkel rakt ut. Avläs måttet på tumstocken där du vill att den delen av däck/fälg du mäter från skall hamna. Ta hänsyn till bilens skärmkant så att den nya bredden inte kommer göra att däcket skrapar i skärmkanten.

Kan jag hämta inspiration någonstans?
Ofta finns det mycket information att hämta på olika forum på internet, där går det ofta att hitta inspiration och rekommendationer från andra som äger samma bilmodell som du. En källa där användarna ofta är mycket detaljerade i vilka produkter dom använder är galleriet på Fitment Industrieshttps://www.fitmentindustries.com/wheel-offset-gallery .

Läs mer om Spacers

Hur kan priset på J-Spec spacers vara så lågt?

Det är tack vare att vi utvecklar spacerplattorna själva och säljer dem under vårt eget märke. Våra spacerplattor köps också in i stora volymer helt utan mellanhänder direkt från fabrik. Allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder mest valuta för pengarna!
 

Kan ni specialtillverka spacers?

På grund av att tillverkningen sker externt och att vi köper stora volymer för att hålla ner priset så kan vi inte erbjuda enstaka specialuppsättningar. Saknas spacers till din bilmodell så tveka inte att höra av dig till vår kundsupport så ska vi undersöka möjligheterna att utöka sortimentet med just den modellen i framtiden.

För enstaka specialtillverkningar av spacers rekommenderar vi Spacers.se eller Manton.se.
 

Vad håller era spacers för kvalitet och precision?

Våra spacers är tillverkade av smidd aluminium 6061-T6. 
 
Svarvade i CNC-styrda maskiner med snäva toleranser vilket ger en spacers i mycket hög kvalitet och passform.
 

Varför är de svarta till färgen

Spacern har är anodisering som är en ytbehandling som förstärker aluminiets korrosionsskydd. 
 

Spacers - Så monterar du rätt!

Alexander går igenom hur du monterar spacers rätt.
 
 

Montering av Spacers

I  vår WIKI-sida finns flera guider för montering av våra J-Spec spacers. Läs mer på WIKI
 

Medföljande bult och muttrar?

Bult, muttar, pinn och insatsgängor är i 10.9 kvalitet. Behandlade för att motstå korrosion i lång tid, anti-rost testade enligt ISO9227.  Uthållighetstestade enligt ISO898-1, ISO898-6, SAE J429,SAE J995.
 

Kan jag provmontera mina Spacers och returnera?

Våra spacers tillverkas med mycket snäva toleranser för navmått, detta i kombination med deras användningsområde i hjulhuset och att dom sitter metall mot metall gör att dom ofta får spår av användning, även vid en enkel provmontering. Detta gör att provmonterade spacers i regel ej går att returnera, har spacerplattorna klarat sig helt utan spår av användning och de ser ut som när de kom i kartongen går det naturligtvis att returnera dom.
 

Vad är viktigt att tänka på vid montering?

Rengör ytan som spacern ska monteras mot före montering. Spacern ska utan friktion passa mot de ytor den ska monteras mot. Tvinga aldrig plattan på plats med våld eller slagverktyg. Kontrollera att inga bulthuvuden sticker ut eller att något annat hindrar spacern från att ligga an ordentligt på fram och baksida.  Applicera aluminiumpasta på gängorna som skall skruvas i spacern. Detta underlättar vid ev. demontering. Använd EJ mutterdragare vid montering då fälgar, muttrar och bultar kan ta skada vid montering. Åtdrag med momentnyckel (ej momentstav), M12 till 110 NM och M14 till 130 NM
 

Skall jag lägga på kopparpasta?

Använd inte kopparpasta ihop med aluminium då de metallerna reagerar med varandra destruktivt.
 

Hur mäter jag bultcirkel?

5-bult
4-bult. (6 och  8 bultar  mäts på samma sätt).
POPULÄRA SPACERS
 • 5mm Hjulspacers - Bultcirkel 5x100
  249 Kr
   
 • 15mm Hjulspacers - Bultcirkel 4x114.3
  399 Kr
   
 • 5mm Hjulspacers - Bultcirkel 5x114.3
  249 Kr
   
 • 40mm Hjulspacers - Bultcirkel 5x120
  1 099 Kr
   
 • 20mm Hjulspacers - Bultcirkel 5x100 (Konvertering till 5x114.3)
  679 Kr
   
 
 
 
 
© Copyright  2005-2023 J-SPEC SWEDEN AB